Alla inlägg under januari 2009

Av Lena - 1 januari 2009 20:56

Snusat mer i dag än igår...inget gott tecken! Mitt nyårlöfte är ett minne blått(Förvånad?!) Nåväl. Bättre lycka nästa....år*garv*

Så ni som lovat och lovat. Misströsta inte allt för mycket. Vi är fler i samma (skam-)båt...=S  / Lycka till iallafall! Kram Lena

Av Lena - 1 januari 2009 20:53

=)

Av Lena - 1 januari 2009 20:17

Tack kära snälla vänner som skrivit så gulliga inlägg. Jag blir så rörd. Verkligen. Det stärker mig det ni skrivit ska ni veta! Tack!


Nu är vi hemma!! Från julfirande, båtresa och nyårsgalej! Har varit skoj men skönt att vara på hemmaplan igen. Som det brukat vara.

Vi har firat julen med svärmor och en god box  shiraz-vin=). Jultomten kom på julafton med klappar till tusen och ungarna började grina men det blev en lyckad tillställning iallafall. Han hade inga glasögon med sig tomten så det blev lite komiskt med utdelningen av klappar men det ordnade sig.. Tomten var snäll och gav oss mycket julklappar- det var det väsentliga! =)


Sedan åkte vi ju på båtresa med Silja line. Rätt klassiskt med buffé och nattklubb, lite enarmad bandit och en och annan drink. Vi gjorde rätt tidig kväll båda kvällarna men utnyttjade tiden till fullo. Där fanns finklädda damer i glittertröjor, barnfamiljer i massor och pensionärer som stuffade loss, smörgåsbord (som man blir illa-mående-mätt av), fulla 35-åringar och så klart de där finska gänget som varit uppe hela natten och väntade på frukostbuffén kl 07..

Trevlig och klassisk finlandsresa med andra ord!


Nyåret firade vi med vänner i Falun. Svärmor och gänget var med. Drack mandellikör för första gången. Kände mig jättevuxen! Gott!*förvånad*Fyrverkerier för 2500 spänn och massa god mat och dryck bjöds det på. Riktigt fint! Vi är nöjda. Hoppas ni alla haft en bra jul och nyår!  Jag önskar er ett riktigt gott nytt år- 2009!!!!!!!! Återkommer=)

/Lena

Ovido - Quiz & Flashcards